top of page

Vaderdag Minishoots

Dit jaar wil ik ook de papa's in het zonnetje zetten met de vaderdag minishoots in het Park van Heule. Of het nu gaat om een intieme sessie met papa en zijn kleintjes of een groter familieportret, ik zorg voor prachtige foto's die de liefde en band tussen vader en kind vastleggen. 

De minishoots zijn snel, plezierig en professioneel, en bieden een geweldige kans om waardevolle momenten vast te leggen die je voor altijd zal koesteren! Bovendien maak je oma en opa ook nog eens blij met nieuwe familiefoto's.  

Vind papa het niet zo leuk om te "poseren". Maak je hierover geen zorgen. Ik laat alles zijn natuurlijk gang gaan en al spelend worden de foto's genomen. Spontante foto's zijn immers de leukste! Het wordt dus een stressvrije en plezante shoot voor het ganse gezin!

Waarom Het Park van Heule?

Het Park van Heule, oorspronkelijk een Engels park, is de ideale locatie voor een betoverende gezinsfotoshoot. Dit rustige park biedt tal van schilderachtige plekjes, zoals de Heulebeek met charmante bruggetjes waarvan er een paar zijn gerestaureerd.

 

Voor de  kinderen is er een boomstammenparcours en een speelplein, ideaal om spontane en levendige momenten vast te leggen.

 

Het grindpad en de diverse grote bomen met weelderige begroeiing bieden een veelzijdig decor voor de shoots. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Zelf ga ik er regelmatig ook gaan wandelen met de hond (die daar wel eens durft in het water te springen:-) ) en geniet ik van de rust en de vogeltjes. 

Een paar getuigenissen:

IMG_1089.jpg
IMG_2008.jpg

Voordelen van zo een minishoot

  1. Snel en Efficiënt: De sessie duurt niet lang, ideaal voor kinderen die zich snel vervelen. Daarna kunnen jullie nog wat blijven "hangen" aan het speelplein of een terrasje gaan doen in de nabijgelegen horecazaken.

  2. Betaalbaar: Een mini shoot is kostenefficiënter dan een uitgebreide fotosessie.

  3. Perfecte Locatie: Het park biedt een prachtige en gevarieerde achtergrond zonder dat we ver hoeven te lopen.

  4. Minder Vermoeiend: Kortere sessies zijn minder vermoeiend voor kleine kinderen én volwassenen.

  5. Een geweldige manier om je familiefoto's up-to-date te houden zonder veel tijdsinvestering.

  6. Jaarlijkse Gewoonte: Maak er een jaarlijkse traditie van om je familie vast te leggen en te zien hoe iedereen groeit en verandert.

  7. Kwalitatieve Foto's: Professionele foto's die perfect zijn voor prachtige afdrukken om thuis op te hangen of cadeau te geven.

Wat, Waar, Wanneer, Prijs

Wat?

15 minuten fotograferen in het Park van Heule. Er is parking in de Peperstraat en ik zal jullie daar opwachten aan de ingang van het Park.

 

3 afgewerkte digitale foto's inbegrepen bij het boeken van 2 of 3 personen.

Vanaf 4 personen zijn er 5 foto's inbegrepen.

 

Mogelijkheid tot het bijbestellen van andere foto's voor 10 €/stuk

 

Wanneer?

Zaterdag 8 en zondag 9 juni in de voormiddag.

Keuze uit: 8.00u - 8.30u - 9.00u - 9.30u - 10.00u - 10.30u - 11.00u

Prijs?

2 personen + 3 foto's: 97 € 

3 personen + 3 foto's: 117 €

4 personen + 5 foto's: 137 €

5 personen + 5 foto's: 157 €

 

Er wordt een voorschot gevraagd van 50€. Eens dit is ontvangen is de

reservatie definitief.

Opgelet! Wees er snel bij, deze minishoots zijn heel populair en plaatsen zijn beperkt! Klik op "nu boeken" om te kijken welke plaatsjes nog beschikbaar zijn!

bottom of page